Träffa vår vårdpersonal via videosamtal på en plats som passar dig!


Vårdbolaget Lideta har en digital kanal som heter Lideta Digital där Åsö Vårdcentral ingår och erbjuder dig möjligheten att träffa våra läkare, psykologer och psykoterapeuter online.

Under videobesöket med vår vårdpersonal får du rådgivning och hjälp med lämplig behandling. Om det behövs provtagning, skriva remiss eller recept hjälper vi till med detta. Journalföring sker som vanligt på den mottagning där du är listad.


Ordinarie patientavgifter/högkostnadskort gäller och besöket är frikortsgrundande. Om du inte har frikort betalar du ordinarie patientavgift via faktura.


Vi kan hjälpa dig med följande besvär via videosamtal

Läkare

Akne
Allergi
Allmänna hälsofågor
Bihåleinflammation
Diarré
Eksem
Erektionsproblem
Feber
Förkylning
Förstoppning
Gaser i magen
Ögoninflammation

Halsbränna
Hosta
Huvudvärk
Håravfall
Illamående och kräkningar
Influensa
Insektsbett
Munsår
Nageltrång
Psoriasis
Urinvägsinfelktion hos kvinnor
Utslag
Vinterkräksjuka
Psykologi

Depression och nedstämdhet
Fobier
Sluta röka
Stress
Sömnproblem
Ångest och oro

Vilka jobbar på Lideta Digital?

All personal på Lideta Digital har svensk legitimation med mångårig erfarenhet från primärvård. Flera jobbar både på någon av våra fysiska mottagningar och i Lideta Digital. Alla har genomgått Lideta Digitals utbildning för att på bästa möjliga sätt kunna hjälpa dig via ett virtuellt vårdmöte.


Med den här satsningen möjliggör vi för våra vårdcentraler att korta kötiderna samtidigt som vi erbjuder patienterna direktkontakt med vår vårdpersonal utan att gå hemifrån.